Manouk

Eigenaresse & schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Manouk, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2014 en moeder van twee zoons: Luc en Mart. Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere ervaring opgedaan in een salon in Dieren en heb ik veel geoefend vanuit mijn zolderkamer. In 2016 ben ik gestart met een salon aan huis. Na een jaar kwam er een mooie kans voorbij welke ik niet kon laten gaan. Op dat moment kreeg ik de kans om mijn salon voort te zetten op de huidige locatie in Zutphen. Ondertussen zijn we weer een aantal jaren verder en heb ik weer een mooie stap mogen maken; het uitbreiden van mijn salon aan de Spittaalstraat 36.

Manouk werkt op maandag, donderdag, vrijdag en iedere 1e zaterdag van de maand.


Joyce

Schoonheidsspecialiste

Per 1 juli 2022 is Joyce het team van PUUR! By Manouk komen versterken. Joyce is gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2017. Een harde werker met veel passie voor het vak. Ze streeft ernaar om haar behandelingen zo goed en persoonlijk mogelijk te maken. Joyce is gespecialiseerd in de Dermaplaning behandelingen.

Joyce werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en iedere 2e en 4e zaterdag van de maand.


Sara

Schoonheidsspecialiste

Sinds november 2022 is Sara werkzaam bij PUUR! By Manouk. Sara heeft veel passie voor het vak en voert de behandelingen dan ook met heel veel plezier uit. Je kunt bij haar terecht voor bijna alle behandelingen.

Sara werkt op maandag, woensdag, om de week op vrijdag en iedere 1e en 3e zaterdag van de maand.