Beste klant, vanaf maandag 11 mei is de salon weer geopend. In verband met COVID-19 zijn er richtlijnen en een hygiëneprotocol waar wij ons aan moeten houden. Deze vind u onder ‘NIEUWS’ en ‘AFSPRAAK MAKEN’ 

Wie zit er achter PUUR! By Manouk?

Mijn naam is Manouk Dijkhuizen, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2014. Mijn ervaring heb ik opgedaan in een salon in Dieren waar ik mijn stage destijds met succes heb afgerond en waar ik nog een aantal maanden met veel plezier heb kunnen en mogen werken.

Daarna ben ik in 2016 een salon aan huis begonnen. Na een jaar kwam er een fantastische kans voorbij die ik niet kon laten schieten. Ik kreeg de mogelijkheid om mijn salon te vestigen in hartje Zutphen! Deze kans heb ik met beide handen aangenomen. Sinds half juli 2017 is de salon gevestigd aan de Spittaalstraat 36 in Zutphen, een geweldige straat met allerlei leuke winkeltjes, een schoonheidssalon mocht daar dus ook niet ontbreken.

Ik deel dit pand samen met Hair by Maike, een geweldige kapster die passie heeft voor haar werk. Daarnaast kunnen wij natuurlijk samen hele leuke arrangementen voor u samenstellen en kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Wat is er nou fijner dan al je afspraken op één dag en ook nog eens in hetzelfde pand?

 

lycon-wit-klein
elleebana
cenzaa-logo
dermapen-logo
alpha-wit