Beste klant, vanaf maandag 11 mei is de salon weer geopend. In verband met COVID-19 zijn er richtlijnen en een hygiëneprotocol waar wij ons aan moeten houden. Deze vind u onder ‘NIEUWS’ en ‘AFSPRAAK MAKEN’ 

gezichtsbehandeling-foto

Intake behandeling

Tijdens de intake behandeling kijken we naar uw huid en stellen we een behandelplan op. U ondergaat ook een korte behandeling om te kijken hoe uw huid reageert. Het bedrag wordt in mindering gebracht bij uw vervolgafspraak.

Duur: 30 min.
Prijs: €17,50


Reinigende behandeling:

Omdat iedere huid anders is bieden wij u twee opties aan. Afhankelijk van het huidtype kiezen wij samen met u de juiste behandeling uit. Dit gaat door middag van de intake behandeling.

Iedere behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, dag verzorging.

Duur: 45 min.
Prijs: €38,00

Duur: 60 min.
Prijs: €50,00


Cenzaa Impressions

Reiniging van gelaat en decolleté, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, masker, dag verzorging.

Duur: 75 min.
Prijs: €56,00


Cenzaa Moments

Dubbele reiniging van gelaat en decolleté, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, 2 maskers, lomi-lomi massage armen en decolleté, dag verzorging.

Duur: 90 min.
Prijs: €74,00


Bindweefsel

Bindweefselmassage is de intensieve work-out voor uw huid. Binnen deze behandeling wordt de huid op natuurlijke wijze verstevigd en verbeterd door de therapeutische producten van Cenzaa.

Duur: 45 min.
Prijs: €45,00


Bindweefsel kuur

Met deze kuur heeft u uw huid binnen 4 weken weer in topconditie.

Bij bovenstaande behandelingen worden uw wenkbrauwen niet geharst of geëpileerd, het is mogelijk om dit als upgrade bij te boeken.

Duur: 4 x 45 min.
Prijs: €160,00


Hyaluron Vitality Therapy

De behandeling waar huidverbetering en ontspanning samen komt.

Dubbele reiniging van gelaat en decolleté, dieptereiniging, massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, 3 x hyaluron die wordt toegepast d.m.v. bindweefselgrepen, korte gezichtsmassage met warme hotstones, masker, dag verzorging.

Duur: 105 min.
Prijs: €81,95

lycon-wit-klein
elleebana
cenzaa-logo
dermapen-logo
alpha-wit